Треньорът на "Локомотив" (Пловдив) Бруно Акрапович даде прогноза, че носителят на Суперкупата на България ще стане ясен след изпълнение на дузпи. "Смърфовете" се изправят срещу шампиона "Лудогорец" днес от 20:30 часа на "Хювефарма Арена" в Разград, а босненският специалист даде онлайн пресконференция преди двубоя.

"Със сигурност ще се получи хубав мач. Двата отбора играят с бързи подавания, но мисля, че изходът ще се реши с дузпи. Моите играчи са добре. Последователно всички излязоха от карантината. Направихме нови тестове и всички са отрицателни. Направихме 10-дневна подготовка, която не е достатъчна, но е добре. Една част от футболистите са на един етап от подготовката, а тези, които бяха в карантина - на съвсем друг. Времето ще покаже дали сме се подготвили добре, но този проблем го има и при останалите отбори", започна Акрапович.

"Мачовете за Лига Европа все още са далече. Запазихме отбора и ако влезем във форма и нямаме контузии, ще опитаме да постигнем по-голям успех от миналата година", добави специалистът, цитиран от "Монитор".

"Срещу "Лудогорец" преди всичко искам да покажем нашите качества, да не се крием. Говорих с момчетата и им казах, че трябва да изтрием моментите от празненствата след спечелването на Купата. Трябва да се концентрираме в бъдещето, защото миналата слава не е дала на никого нищо", завърши наставникът на носителя на Купата на България.