Треньорът на Лудогорец Павел Върба остана доволен от победата над Славия, с която отборът се реваншира за загубата във Враца в първия кръг.

"Бяхме достатъчно опасни в предни позиции и Славия трябваше да разчита само на контраатаки. Първото полувреме имахме 5-6 ситуации, някои опасни слизания по фланга, но трябваше щастието да ни се усмихне, за да поведе, коментира чехът..

Вторият гол до голяма степен реши мача и ни даде увереност. След това успяхме да доиграем мача по начина, по който искахме. Доволен съм от победата, но трябва да поздравя Славия за играта. Днес имаше промени в стартовия състав.

Заради коронавируса имахме проблеми, но във футбола трябва да имаш чиста глава. Срещу Ботев Враца не на всички играчи им бяха чисти главите. Спрямо мача с Ботев Враца бяхме много по-активни, а и фактът, че играем у дома, също ни помогна.

Хубаво е, че новите футболисти показаха класата си и съм сигурен, че те ще ни помогнат много през сезона. В Лудогорец се случват промени и може би ще ни трябва малко повече време, за да достигнем максималните си възможности, но с тези нови играчи несъмнено нивото ни ще се вдигне. От утре вече мислим само за мача с Будучност", допълни Върба.