Треньорът на Лудогорец Павел Върба бе доволен от успеха с 3:1 над Будучност в Шампионската лига и продължаването напред в надпреварата. Специалистът е радостен, че въпреки множеството промени в предни позиции отборът е успял да отбележи три попадения. 

“Началото бе много добро за нас. Вкарахме два гола, ударихме греда и имахме още едно положение. След гола на домакините бяхме малко нервни и те се възползваха да изсипват топката в наказателното поле, което ни правеше нервни".

"Трябваше да бъдем по-спокойни и да не се подвеждаме по темпото на съперника. В един мач на чужд терен винаги е трудно независимо срещу кой играем. Затова трябва да сме доволни от успеха. Днес взехме добър резултат и сме в следващия кръг".

"През второто полувреме по-добре се справихме в дефанзивен план и съперникът имаше само една ситуация. Знаете, че се разделихме с някои играчи и сега градим наново нашия стил във фаза атака".

"Ако погледнете състава от миналия сезон и сега, ще видите, че има разлики, така че се радвам, че във втори мач поред вкарваме три гола".

"Срещу Мидтиланд ще играем вкъщи, което е предимство за нас и ако спечелим следващия мач ще си отворим пътя към крайната цел. Аз вече съм отстранявал датски шампион в Европа, дано се случи отново”, каза Павел Върба.