Наставникът на Лудогорец Павел Върба увери, че отборът му ще се представи много по-добре срещу Антверп в Лига Европа, отколкото срещу Царско село в последния кръг на efbet Лига, когато шампионите направиха 1:1.

Шампионите започват своята европейска кампания с домакинство на белгийския тим на „Хювефарма Арена”.

„Мачът от последния кръг срещу Царско село не беше добър. Разбира се, съставът ще бъде коренно различен от последния ни мач. Имахме и играчи, които играха за националните си тимове, някои футболисти имаха тежка програма, беше резонно да получат почивка в предишния мач. Утре обаче ще бъдат на линия и очаквам добър мач”, каза Върба.

„Мисля, че рядко в групите на Шампионската лига или Лига Европа може да бъдете спокойни, особено преди първия мач. Винаги има напрежение, особено преди първия мач. Психически сме готови за този мач. Първият резултат е много важен и ще бъде важен за всички останали срещи. За нас е много важно, че сме домакини. Имаме по двама футболисти на всеки пост.Това се отнася и за левия бек. Имаме варианти кой може да замести Антон Недялков, ако той не е на личния. Той обаче е добре и се надявам утре да изиграе един добър мач”, завърши специалистът.