Галерия

Треньорът на “Лудогорец“ Станислав Генчев коментира представянето на отбора срещу „Тотнъм“ в мач от груповата фаза на Лига Европа. “Орлите” не се представиха добре и отстъпиха с 1:3 в Разград.

“Първото полувреме бе едно от най-слабите през тази кампания, влязохме с прекалено голям респект. Второто вече знаехме, че каквото сме имали, вече е загубено и бяхме по-освободени. Бяхме много слаби първото полувреме. Второто играхме една идея по-добре, но класата на „Тотнъм“ оказа влияния. В момент на подем, допуснахме грешка и „Тотнъм“ успя да си затвори мача.

Едно от най-слабите места в отбора са статичните положения в защита. Трябва да се работи върху тези неща, не е нормално да получаваме голове 3 поредни мача от корнер.

Вината не е само на защитниците, а на целия отбор, всички трябва да участват в защита. Не може да разчитаме само на някои, а другите да не ги подкрепят. Вината е на целия отбор, не на отделни личности.

За Митков се колебаех до последно, но така бе предвидено. За Иван исках да усети какво е да се играе в Лига Европа, но за съжаление малко се забави смяната.

Доволен съм от реакцията през второто полувреме. Тогава показахме, че можем да играем добър футбол, създадохме поне 3 чисти голови положения, вкарахме гол и това трябва да ни послужи за пример”, заяви Генчев, цитиран от Монитор.