Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас има колебания за защитата преди утрешния полуфинален мач-реванш с ЦСКА за Купата на България. Те са породени от факта, че в титулярния състав ще се завърне Антон Недялков.

Националът вече е възстановен от травма и влезе като резерва в последния мач срещу Монтана (1:0). Попадането му в единайсеторката означава, че един измежду Сисиньо и Икоко ще трябва да седне на резервната скамейка. 

Първият заместваше Недялков в двубоя на "Армията" вляво на ариергарда, но не успя да се справи успешно. Икоко пък действа стабилно. До последно Дамбраускас ще умува кой от двамата да стартира като десен бек срещу армейците. Сисиньо пропусна двубоя с Монтана заради наказание.

На разположение на треньора ще бъде и друг национал - Кирил Десподов, пише „Тема спорт“.  Той имаше проблеми с мускулна травма и влезе от пейката на "Армията", след това бе съхранен и въобще не бе в групата през уикенда. Очаква се сред 18-те да попадне капитанът Светослав Дяков. От клуба обявиха, че той е готов за реванша.