Треньорът на „Лудогорец“ Валдас Дамбраускас иска още нови футболисти. Спецът призна това на заминаване за лагера в Австрия, а целта му е в тима да дойдат универсални футболисти, които могат да играят на няколко поста едновременно.

"Селекцията не спира. Имаме добър отбор, но искаме да се подсилим с още няколко нови играчи. Не искам да говоря за специфични позиции, сега повече търсим универсални играчи, които могат да свършат работа на повече постове. Със сигурност искаме да се подсилим на още 1-2 позиции", каза Дамбраускас.

"Първите три дни бяха много ползотворни. Играчите, които започнаха в понеделник, са добре. Седмиците почивка са дали своя резултат. Футболистите се чувстват добре, значително по-свежи са. Естествено, има влияние от миналия сезон, но такова ще има и в следващите години. Трябва да го отчетем при подготовката", заяви още той.

"Имаме програма и всеки футболист, който беше ангажиран с националните отбори, ще получи още 5-6 дни почивка. Африканците идват на 20-и. Всеки знае кога трябва да бъде при нас. По принцип и днес е почивен ден заради пътуването, но когато пристигнем в Австрия, ще направим кратка сесия", завърши Дамбраускас.