Нападателят Кирил Десподов даде интервю, в което направи равносметка на кариерата си. Националът призна, че е бил разочарован от феновете на ЦСКА, както и от това, че не е получавал шансове в Италия. Ето какво заяви Десподов пред "Нова".

“Искрен, справедлив и всеотдаен, за тези които заслужават, един добряк, но когато трябва да съм лош, съм лош", описа себе си Десподов.

"Бях най-малкият, когато Стоичков ме взе, беше тежко, но и много хубаво. Научи ме на възпитание, да уважаваш по-големите. Помагали са ми много хора, но брат ми е моят герой, аз отидох в Ловеч на 11 години”.

“Целта беше спечелването на титлата с Лудогорец, постигнахме я. За мен това е обида, защото не ти дават шанс за изява в Италия. Питал съм ги защо, но никога няма да ти отговорят. Те искаха да ме пратят в Серия “Б”, след това отидох в Австрия, където играех. Това ми липсваше. Лудогорец иска да ме откупи? Дори да остана в България, спокоен съм, хората ме уважават. Доколкото знам двата клуба са се разбрали, но сега водим преговори за личните ми условия. Галатасарай имаха интерес към мен и миналата година".

"Най-трудното решение беше преминаването ми в Лудогорец. Никой не ме потърси, когато се върнах в България. Играл съм 3 години в ЦСКА, аз съм професионалист. Разочарование изпитах от феновете на ЦСКА, отборът взе много пари за мен. ЦСКА ме направи по-силен характер", добави още Десподов.