Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев засипа отбора със суперлативи след сензационното елиминиране на Олимпиакос с дузпи снощи. Така разградчани са само на една крачка от групите на Шампионската лига.

"Достатъчно луда вечер, защото се поздравихме с крайния успех. Много се надявах лудостта, която ни е необходима, да е в пълна степен, за да прескочим този гранд. Мисля, че може да наредим двубоя сред великите в нашата история. Благодаря на всички хора, които вярваха, че Лудогорец ще се върне там, където му е мястото. Честито на нашите собственици, на целия клуб, на колегите, всички, които работят денонощно за успеха на Лудогорец.

Имаме още една крачка до голямата цел. Надявам се да запазим хладен ум и да успеем да влезем в групите на Шампионската лига. Много трудно могат да се правят сравнения с предишния отбор, който влезе в групите. Сега това, което виждаме, много се доближава до Лудогорец, който всички искахме. Имаме нови страхотни футболисти.

Очевидно този отбор има голямо бъдеще. Трябва да си извървим пътя, да играем с големи отбори. Благодаря на нашите привърженици за атмосферата, която създадоха днес. Те бяха 12-ият играч и ни помогнаха за победата", заяви Петричев.