Лудогорец моли всички фенове да спазват мерките на мача с Цървена звезда. Срещата със сърбите е в четвъртък, 30 септември, от 22:00 часа българско време на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Ето и клубното изявление:

"ПФК Лудогорец се обръща с молба към всички, които ще присъстват на първото домакинство в тазгодишното издание на груповата фаза в Лига Европа срещу Цървена звезда в четвъртък (30 септември) от 22,00 ч. да спазват стриктно мерките за безопасност, описани на информационните табели по входовете на "Хювефарма Арена".

Клубът призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 20,00 ч. Непосредствено преди турникетите на входовете полицията ще проверява за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност, както и за притежание на декларация за информираност.

Билети се продават на касата на улица "Васил Левски". Днес гишето ще работи от 10,00 ч. до 18,00 ч. а утре от 10,00 ч. - до 22,00 ч.

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

На мача всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет.

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително.

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани“.