Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев е бесен от представянето на отбора в нападение, пише „Тема спорт“. В последните три двубоя, нападател на тима не е поразявал противниковата мрежа.

На 7 ноември орлите победиха много трудно с 1:0 Локомотив Пловдив. Успехът дойде в последната минута на двубоя на „Хювефарма Арена“, при това след автогол – защитникът на черно-белите Кристиан Гомис прати топката в собствената си мрежа в опита си да я изчисти.

В изминалия шампионатен кръг пък Лудогорец бе тотално надигран от ЦСКА 1948. Домакините спечелиха с 2:0 в Бистрица, като не оставиха никакви шансове на съперника. Орлите бяха смачкани и се отърваха от разгромно поражение.

В предни позиции те бяха като безопасна игла – така и не застрашиха противника. Нещо повече – в този двубой разградчани не отправиха точен удар във вратата на домакините.

Слабото представяне продължи и при гостуването на Цървена звезда (0:1). В Белград възпитаниците на Станислав Генчев отново разочароваха. Само веднъж те успяха да поставят под напрежение бившия си вратар Милан Борян – чрез халфа Клод Гонсалвеш.

Именно върху играта в атака ще бъдат насочени усилията на Лудогорец в подготовката за двубоя с ЦСКА в понеделник. Срещу червените на разположение на Генчев ще бъдат още две опции в предни позиции.

Това са офанзивният халф Каули и централният нападател Ихинио Марин. Бразилецът и испанецът пропуснаха мача с Цървена звезда, защото са без картотеки за груповата фаза на Лига Европа.