Звездата на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че за него не е проблем да се сблъсква с лошо отношение от страна на феновете на ЦСКА. Както е известно, крилото беше любимец на привържениците на „Българска армия“, но това се промени, след като през есента на 2020 година облече екипа на разградчани.

„Дали не ми е болно от отношението на феновете на ЦСКА? Вижте, мина една година, откакто съм в Лудогорец – щом преценяват, че трябва да ме посрещат така, аз съм окей с това нещо. Пак казвам – ако мислят, че аз съм им проблемът в живота, нека да си го изкарват на мен по време на мачовете. Нямам проблем да бъда обиждан и псуван. Това е, което мога да кажа. Професионалисти сме и си вършим работата на терена, случващото се на трибуните не трябва да ни вълнува. Хората, които ме познават добре, знаят, че психически съм доста стабилен. Разбира се, в началото не ми беше приятно, но не съм влязъл в депресия. Опитвам се да не обръщам внимание, фокусиран съм изцяло върху престоя ми в Лудогорец“, заяви Десподов в предаването „Домът на футбола“ по Диема спорт.

„Станах шампион на България, взехме Суперкупата, изиграхме доста силни мачове за влизане в Шампионската лига, бяхме на много малко от груповата фаза на този турнири. Лудогорец работи на европейско ниво. Разбира се, че имам желание да изляза в Европа, но трябва да е на добро място, където ще съм щастлив и ще се развивам още. Клубовете в България могат да вземат пример от Лудогорец, това го твърдя на 100 процента. Тук се работи професионално във всяко едно отношение“, допълни той.