Нидерландският футболист на Лудогорец Шакийл Пинас няма сериозна травма и ще бъде на линия за двубоя на разградчани срещу Черно море. Мачът с моряците е на 20 февруари, неделя от 15:15 часа на „Тича“.

При победата с 4:0 над Арда в Кърджали левият краен бранител изпита болка и лекарският щаб на орлите му оказа помощ на страничната линия, като предположенията бяха, че той е получил разтежение. Въпреки това Пинас се завърна на терена и бе заменен чак в 86-ата минута от новото попълнение Жан Карничник.

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа ще следи състоянието на нидерландеца през седмицата и ще прецени дали да заложи на него или на словенския бранител за гостуването на Черно море, пише "Тема спорт". 

Новият наставник на разградчани е останал доволен от представянето на футболистите в двубоя срещу Арда и добрата новина, която е получил след мача е, че няма контузени играчи при успеха в Кърджали. Той ще разполага с най-доброто за срещата с моряците и все още не е ясно дали няма да пристъпи до промени сред титулярите.

Снимка: Lap.bg