Полузащитникът Доминик Янков тренира наравно с отбора от няколко дни, но за да бъде използван на "Тала Стейдиъм" ще трябва да се произнесе и медицинския щаб на клуба. Със сигурност срещата пропуска Клод Гонсалвеш, заяви треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа при заминаването за Ирландия.

Разградчани спечелиха с 3:0 в първия мач срещу Шамрок Роувърс във втория квалификационен кръг в Шампионската лига, а утре от 22.00 часа българско време ще играе и срещата-реванш. Главен съдия на срещата е италианецът Фабио Мареска, а асистенти ще бъдат Даниеле Биндони и Джузепе Пероти.

"Доминик Янков е с нас, той може да тренира. Очаквам зелена светлина от лекарите, които трябва да ми кажат мога ли да го използвам и колко. Само Гонзалвеш със сигурност няма да играе, разясни Шимунджа какви са задравословните проблеми в отбора.

Той добави, че е изключено да бъде подценен утрешния съперник, въпреки победата с 3:0, която пък се явява и най-убедителната за разградчани в официален мач този сезон.

"Казах го още след първата среща, няма начин да ги подценим. Излизаме с голям респект, защото знам много добре, че ни очаква напълно различен мач. Знам много добре какви ще бъдат разликите между мачовете в Разград и в Ирландия. Ние сме тим, който иска да печели във всеки мач. Не си правим илюзии, искаме да изградим този манталитет", каза цитираният от БТА Шимунджа, за когото явно 11-те поредни титли на отбора от Лудогорието не е изградил подобен манталитет.

Всеки един отбор може да има проблеми, каза словенецът по повод равенството на Шамрок Роувърс 1:1 у дома със скромния местен тим Дрохида Юнайтед.

Ето, ние направихме пет промени в стартове състав срещу ЦСКА 1948 и искахме да спечелим, но не се случи. Имахме четири шанса в мача, за да го решим, но не успяхме. Важното е, че успяхме да излезем от ситуацията, не се предадохме. Ако трябва да бъда честен, и двата отбора заслужаваха да вземат нещо от срещата, както и се случи", обясни още Анте Шимунджа.

Снимка: Lap.bg