Морейрензе отказа първата оферта на Лудогорец за дефанзивния халф Ибрахима Камара, твърдят медиите в Португалия, цитирани от "Тема спорт". Разградчани са последният клуб, който има сериозен интерес към родения в Гвинея футболист. Изпадналият във втора дивизия тим обаче засега не иска да пусне футболиста, който има договор с клуба до 2023 година.

Интерес към Ибрахима Камара има от френските Сент Етиен, Бордо и Мец. Високият 190 см Камара стартира в академията на Брага, а през последните години има 60 мача за Морейрензе. През миналия сезон е твърд титуляр в елита, но не успява да помогне за оставане във висшия ешелон.

До трансфер обаче може все пак да се стигне. Причината е, че играчът вече е уведомил ръководството на Морейрензе, че иска да смени клубната си принадлежност до затварянето на прозореца в края на месеца. Очаква се точно това и да се случи до края на следващата седмица.

Ибрахима Камара е роден на 25 януари 1999 година, висок е 190 сантиметра и тежи 76 килограма. Треньорът на рааградчани Анте Шимунджа иска да привлече в състава централен защитник и дефанзивен халф.

Снимка: Lap.bg