Ден след спечелването на титлата в България Лудогорец се обърна към своите фенове в специално изявление, като в него се засягат и изразените мнения в интервюта и публикации в социалните мрежи на хора от ръководството на ЦСКА.

Ето какво написаха от клуба:

"Уважаеми, Лудогорци!

Няколко часа след спечелването на 12-тата поредна титла ръководството, треньорския щаб, футболистите и служителите на ПФК Лудогорец ви благодарят за подкрепата през целия отминал сезон. Той не беше никак лек, но изживяхме заедно магически моменти в евротурнирите, спечелихме купата на България след дълго чакане и съвсем заслужено спечелихме шампионата.

Благодарим ви, че през последните мачове, когато усетихте, че ни е трудно, повечето от вас се върнаха на стадиона и подкрепиха момчетата. Срещу нас имаше достоен опонент в лицето на Саша Илич и момчетата му. Конкуренцията с тях ни даде възможност да видим грешките си, които бързо трябва да поправим.

Мнозина от вас очакват да отговорим на цялото цунами от декларации, опорки, клевети, откровени лъжи, среднощни постове в Инстаграм и т.н. и т.н. През годините се убедихме, че е напълно безсмислено. Хвърлянето на кал по опонентите се е превърнало в национален спорт и ние ще се опитаме доколкото можем да пазим хигиена.

Иначе статистиката е ясна и категорична: Отбори като Локомотив Сф, Пирин, Левски, ЦСКА 1948 ни взеха повече точки, отколкото прекият ни опонент ЦСКА. Цифрите са категорични.

Само Лудогорец!". 

Снимка: Lap.bg