23-годишният български национал Доминик Янков се разписа днес за Лудогорец при домакинското равенство 1:1 във втория кръг на Шампионската лига. Според него, липсата на късмет е основната причина за пропуснатата победа.

"За мене нямахме нужния късмет днес и това ни попречи да спечелим. Видя се, че създаваме доста положения. Просто не можахме да реализираме, започна Доминик Янков, който иначе се намира в добра форма с три гола от началото на сезона: "Дава ми се шанс да играя. Както знаете, в предишния сезон бях контузен и нямах игрови минути, така че от началото на сезона играя и се чувствам добре".

"В първите 20 минути не знам дали подценихме мача, но не тръгнахме както трябва. След гола малко се пооправиха нещата. Пак казвам, създадохме доста положения, но нямахме късмет днес. Със сигурност отборът навлиза във форма, пооправиха се нещата след втория мач с Балкани и този с Етър. Както знаете, в тези два мача отбелязахме девет гола. За мене вървим в правилната посока, просто във втория мач с Олимпия Любляна трябва да сме по-концентрирани пред вратата и ще спечелим".

"Какво още трябва да се промени? Не съм аз човекът, който трябва да ги казва тези неща. Имаме си старши треньор, хората от щаба. Ще гледаме къде можем да подобрим нашата игра, за да изчистим максимално грешките си", коментира Янков.