Буря в чаша вода. Такава най-накрая ще се окаже ситуацията в Лудогорец, който яде исторически срамен пердах в Дания миналата седмица.

Както е известно, в четвъртък тимът загуби с катастрофалното 1:7 от Нордселанд в мач от група Н на Лигата на конференциите (б.а. – изравнена най-голяма загуба на роден тим в евротурнирите след Оксер – Локо Пд 7:1 през 1992 г.), а спортно-техническият щаб начело с треньора Ивайло Петев подаде оставка.

Бялото знаме обаче развяха и от ръководството, включително изпълнителният директор Ангел Петричев и спортният шеф Георги Караманджуков. Двамата със сигурност ще запазят постовете си, разбра „Тема Спорт“. Засега наставник продължава да се води Ивайло Петев, като няма да е учудващо и той да остане. Вчера от клуба запазиха мълчание по темата.

Размествания обаче се очаква да има в селекционния щаб. Причината е, че в последните години клубът дава големи трансферни суми за привличането на нови играчи, но класните попадения са малко. И клубът след това търси как да се отърве от тях. В тази графа влизат бразилецът Нонато и испанецът Пипа, които бяха пратени под наем съответно в Сантос и Уест Бромич.