Оставките на цялото спортно-техническо ръководство на Лудогорец няма да бъдат приети. След унизителната загуба 1:7 от Нoрдселанд в мач от 2-рия кръг на Група Н от  Лигата на конференциите (б.р. – изравнено най-голямо поражение за български тим в евротурнирите след Оксер – Локо Пд 7:1 през 1992 г.) треньори и директори в Разград депозираха писмено желание да бъдат освободени от постовете си пред собствениците братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Да си тръгнат от клуба по собствената воля след фиаското в Дания пожелаха изпълнителният директор Ангел Петричев, техническият Козмин Моци, Георги Караманджуков – спортен шеф, както и треньорът Ивайло Петев и целият му екип. Желанието им обаче няма да бъде удовлетворено и всички властимащи в Разград ще останат на работа.

„Най-редното нещо беше да подадем оставка. Това е въпрос на морал. Повече нищо не мога да кажа. Няма да разкрия дали съм говорил с някого от ръководството“, каза наставникът на разградчани след убедителния успех с 4:0 над Пирин в неделя.

Оставането на Ангел Петричев и Георги Караманджуков бе сигурно, защото двамата са с водеща роля в клуба. Столът на Петев обаче на няколко пъти се разклащаше заради слаби изяви на тима както в родното първенство, така и на континенталната сцена. Сега той получава последен шанс да стабилизира отбора. В първия кръг след подновяването на първенството на разградчани им предстои гостуване на Арда. Двубоят в Кърджали е на 22 октомври, неделя, от 19:00 часа.

Заради слабите изяви на нидерландеца Серджио Падт и хърватина Симон Слуга под рамката на орлите, в клуба вече се оглеждат за вратар, който да бъде привлечен през зимната пауза. Лудогорец е хвърлил око на стража на Ботев Пд Хидайет Ханкич, а и следи Бариос от Ботев Вр.