Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал заяви, че е  останал приятно изненадан от българските фенове на отбора му, които не само са посетили тима в хотела, но и са ги съпровождали от летището до Разград. В крайна сметка обаче турците си тръгват победени с 0:2.

"Дойдохме тук днес за три точки. Ако не можем  да вземем три, имахме за цел да си тръгнем поне с една. Всъщност започнахме добре мача. След това не можахме да запазим темпото, което наложихме в първите минути. Допуснахме гол през първото полувреме, но през второто започнахме с шанс за изравняване. Противникът добре застана пред топката и се защити добре. В крайна сметка топката беше в наше владение за голяма част от срещата, но за първи път не можахме да създадем много положения за гол. Тъй като се лутахме пред тяхната врата, българите вкараха втория гол в последните минути от контраатака", започна Исмаил Картал.

"Съжаляваме, че загубихме. Трябва да си призная, че не очаквах такъв развой и такъв край на срещата. Извиняваме се и на нашите фенове, които дойдоха тук в този студ. Все още сме лидер в групата. Ние гледаме напред. И това искаме – да завършим като лидер в групата. Направихме смени както на футболисти, така и на постройката, вкарахме и двама души в атака, но пак не се получи. След като промените на позициите не сработиха, след 60-ата минута вкарахме нови хора. Вкарахме 4-ма много важни играчи в 60-ата и 75-ата минута, но както казах, въпреки че притежавахме топката, не успяхме да създадем достатъчно чисти положения. Отсега нататък ще се концентрираме върху мача с Адана Демирспор, който ще играем през уикенда", каза още Исмаил Картал.