Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаквано бе доволен след късния успех над ЦСКА, макар и да остана сдържан в изказването си.

"Лудогорец изигра изключително силен тактически мач, за което го поздравявам. Бяхме готови за този мач, футболистите очакваха такава атмосфера по трибуните, очакваха, че ще има спирания на играта. Вкарахме един гол повече, което ни донесе трите точки", каза специалистът.

"Мачът беше тежък, но ние бяхме готови. Имаме някои проблеми с отсъстващи футболисти, но тези, които влязоха, се справиха перфектно. Надявам се след паузата, че всички ще бъдат възстановени и ще бъдат от помощ", добави той.

"Колкото и шаблонно да звучи, играем мач за мач. След този мач в четвъртък излизаме срещу съперник, който е много по-високо футболна класа от това, което играхме днес. Има промяна в Лудогорец и тя се вижда. Ще играем срещу Нордселанд за класиране напред и излизане от групата", каза още треньорът.

Той взе отношение и по инцидента с асистента му Здравко Здравков. "Феновете трябва да подкрепят отбора си и те го правят. Но не бива да се стига до такива ексцесии", завърши Георги Дерменджиев.