Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не е разговарял с колегата си от ЦСКА Нестор Ел Маестро, въпреки че двамата пътуваха в един самолет на връщане от Анталия.

Лудогорец, ЦСКА и Ботев Пловдив се прибраха с един чартър от подготвителните си лагери в Турция и ще продължат тренировки у дома до подновяването на пролетния дял на първенството. 

"Хубаво е, че пътувахме три български отбора, имам респект към всички треньори в българското първенство, отнасям се с голямо уважение. Не съм говорил с треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, но това няма значение", каза Дерменджиев пред репортери на летище "София".

Треньорът на разградчани е доволен от свършената работа в Анталия и е уверен, че отборът ще бъде напълно готов за старта на полусезона. 

"Като етап на подготовка свършихме много добра работа, около 80 процента. Имаме още време до първите мачове и дотогава отборът ще бъде на 100 процента готов. Времето за подготовка е по-скъсено и трябва да се работи по друг начин, за да бъдат готови играчите. Няма нещо конкретно, което да ни тревожи, но от 10 февруари до 3-4 март имаме седем мача", каза Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg