Халфът на Лудогорец Тодор Неделев бе видимо щастлив след спечелването на Суперкупата на България. Той подчерта и важността на предстоящия мач със Сервет от плейофите в Лигата на конференциите.

"Щастлив съм, че успяхме да спечелим Суперкупата. Особено след като знаем какъв старт на сезона ни чака, това беше една добра репетиция за един от най-важните мачове за сезона", започна коментара си Неделев.

"Имаме няколко дни до мача със Сервет. Не мисля, че изиграхме лош мач. Просто така се случи, че от статично положение ни изравниха. Не мисля, че изиграхме лош мач, но ни липсваха головете. Напрежение не мисля, че е имало. Бях на 100% сигурен, че ще спечелим, продължи халфът.

"Беше ясно, че отборът на ЦСКА 1948 като изравни бяха с човек по-малко и футбол трудно ще е играе. Срещу 10 човека по-трудно се играе. Днес се видя, че отборът на ЦСКА 1948 игра добре в защита. Важно беше днес да спечелим, да започнем сезона с купа."

"Аз се чувствам добре, когато играя. Надявам се, че ще взема участие във всички мачове на отбора", добави техничарят.

"Да се надяваме, че ще ги отстраним. Още не сме ги гледали. От утре ще започнем да се готвим за мача с тях", завърши Неделев, говорейки за предстоящия двубой със Сервет от плейофите на Лигата на конференциите.