Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази мнението си след загубата от Лудогорец за Суперкупата на България. „Червените“ загубиха спора за отличието след изпълнение на дузпи.

„Не ни достигна късмет. Дузпите са лотария, но поздравявам момчетата, защото ние заслужавахме повече победата. Допуснахме леки грешки, но играхме по-добре от Лудогорец. Видяхте, имаше много картони, червени картони. Това повлия, но момчетата и с 10 човека дадоха всичко от себе си. Това е пътят, един ден ще им се върне.

Аз мисля, че отборът излезе с достойнство от този мач. Изключително доволен съм от играта. Всички се хвърлиха, нямам забележки към футболисти. Доза късмет не ни достигна да спечелим“, заяви наставникът на ЦСКА 1948.

Той говори и за емоциите у Реян Даскалов, който пропусна дузпа: „Всичко е наред, той го прие по-тежко защото днес е рожденик. Той се справи отлично, аз го поздравих. Никой не може да бъде винен за това, че е пропуснал дузпа.

Не са чак толкова много основните футболисти, с които се разделихме. Чисто игрово, има подобрение в отбора. Целта ни е да печелим всеки мач и да се изкачваме в класирането“, завърши Панайотов.