Най-силният ни коз според мен е отборната ни игра. Имаме добри индивидуалности, но характерът, който имат момчетата, мен лично ми допада много. Смятам, че това ни е най-силният коз. Това каза старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов по време на днешната пресконференция преди двубоя за Суперкупата на България срещу Лудогорец. Срещата е в събота, 10 февруари, от 15:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

„Очакванията са да стане един интересен мач. Надявам се това, което работихме през подготовката, да го покажем на мача с Лудогорец. Искаме да победим и отиваме с тази нагласа“, започна Панайотов.

„Най-силният ни коз според мен е отборната ни игра. Имаме добри индивидуалности, но характерът, който имат момчетата, мен лично ми допада много. Смятам, че това ни е най-силният коз“, изрази мнение той и продължи по отношение на зимната подготовка.

„Аз мисля, че направихме една добра подготовка. Със сигурност нямахме най-добрите атмосферни условия в България. Няма значение къде играеш. Трябва да се приспособиш. Мисля, че изиграхме добри контролни мачове. Смятам, че с течение на подготовката и последните два-три мача се представихме на ниво. Надявам се да покажем добра игра“.

„Не мисля, че с голяма част от футболистите сме се разделили. Има основни футболисти, но останаха много добри футболисти. Не мисля, че чисто игрово отборът ще играе по-слабо. Това е стимул за момчетата. Съставът може би е избистрен. Мисля, че само Жека на този етап не се знае дали ще пътува с отбора. Влиза във форма, но се разболя. Марио Топузов също има проблеми. Останалите като цяло са на линия. Новите французи са кондиционно назад. Работи се с тях, трябва им време“.

Относно това къде трябва да се играе двубоят с Лудогорец, Панайотов заяви: „Нормално е мачът да е на неутрален терен. Надяваме се теренът да е добър и да се получи добър мач. Не мисля, че е от толкова голяма значение къде е двубоят. Всеки мач е задължителен. Със сигурност този двубой е с много голяма важност. Можем да спечелим трофей. Ще имаме доста мачове с Лудогорец до края на месеца. Всеки е важен и ще покаже докъде сме“, завърши наставникът на „армейците“. /БГНЕС 

Снимка: Lap.bg