Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев,  направи любопитен коментар пред Gol.bg за предстоящия двубой за Суперкупата на България. За отличието ще спорят Лудогорец и ЦСКА 1948.

Срещата ще се проведе утре на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Първият съдийски сигнал на най-добрия ни рефер за 2023 година Георги Кабаков ще прозвучи от 15 часа.

Едва ли единият от двата отбора ще подцени двубоя, но аз не знам кой ще го гледа този мач. Чудя се дали изобщо ще има интерес към него от страна на футболните фенове“, започна коментара си пред Gol.bg Велев, отговаряйки на въпрос дали е възможно Лудогорец да подцени спора за отличието.

Кокала се обоснова и защо не очаква сериозен интерес към финала за този трофей.

Първо, защото е мач за Суперкупата на България, която за мен е твърде незначителна. Плюс това ще играят два отбора с по един файтон публика. Това е ще е жалко! Аз дори не знам и къде ще се проведе срещата!? Мисля, че би трябвало да са избрали най-малкия стадион. Самият факт, че няма реклама за този мач подсказва, че интересът ще бъде изключително малък.

Дано все пак във Велико Търново да има някакви ентусиасти, които да гледат този мач, за да се съберат малко хора на стадиона“, отсече последният треньор, извел Левски до шампионската титла.

Жалко, но е факт, че за пореден път вероятно ще се счупи антирекорд за посещение на двубой, който все пак е за спечелване на трофей“, подчерта той.

Мисля, че Лудогорец ще спечелят мача и отличието. От видяното по време на подготовката, както и от показаното в първенството през първия дял, по-големият шанс да ликуват със Суперкупата имат тимът от Разград“, отписа Велев шансовете на ЦСКА 1948 да спечели първи значим трофей в своята витрина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в Gol.bg! Кокала каза как Левски ще шокира всички и отсече: Единствено Уелтън е незаменим

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в Gol.bg! Кокала се сравни с Мъри Стоилов и каза има ли затишие пред буря в Левски

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg