Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официалната пресконференция преди реванша срещу Сервет от плейофите на Лигата на конференциите. Двубоят е утре, от 19:45 на стадион „Хюфеварма Арена“ в Разград. Първата среща в Женева завърши 0:0.

„Мисля, че ритъмът утре ще бъде по-различен. Не смятам, че мачът ще е толкова коренно различен. Познаваме се добре като противници, надявам се да стане един добър мач. При всички случаи резултатът беше добър за нас в първия двубой, но смятам, че шансовете остават 50/50. Сервет е един много добър отбор, добре окомплектован, не му пречи да играе като гост“, започна изказването си Дерменджиев.

„Трябва да бъдем много умни. Съперникът е добър отбор, съобразяваме се с това нещо, но смятам, че имаме добри шансове. Теренът в Женева не беше добър, но не се оправдаваме с това нещо. Теренът в Разград е по-добър и се надяваме това да ни помогне. За нас е важно да сме крайни победители“, категоричен е опитният специалист.

„Ивайло Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички са добре. Предпочитам отборът да играе и като домакин, и като гост. На този етап вкъщи отборът усеща подкрепата и имаме по-голямо самочувствие“, завърши  Дерменджиев.