Новото попълнение на Лудогорец Ивайло Чочев говори в предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт.

„Чувствам се добре, момчетата ме приеха добре. Радвам се, че съм в най-добрия отбор в България. Имах прекрасен престой в ЦСКА 1948. Искам да благодаря на всички. Доста мачове ще имаме срещу тях. Може би ще ми е малко по-странно да играя срещу тях, но това е част от футбола.

Не ме притеснява конкуренцията. Идвам в отбор с много добри футболисти. Да се надяваме първо, че ще успеем да се представим добре в Лудогорец. За националния отбор г-н Илиан Илиев си има негово виждане. Много сме близки с Тодор и Спас. Приеха ме добре. Помагат ми. Спас ми помагаше преди 11 години в ЦСКА и сега пак. С Кирил сме приятели и се чуваме. Той прави фантастичен сезон в ПАОК. С него сме добри прияители. Радвам се за него и за това, което постига.

Радващо се е, че идвам в отбор, в който са най-добрите играчи в България. Когато има конкуренция, всеки футболист дава повече от себе си. Най-голямата сила на Лудогорец е качествените футболисти. Явно са и добър колектив, но само с индивидуалност няма как да стане. Това помага и в мачове, в които играта не върви“, каза Чочев.

Снимка: Lap.bg