Ганайският атакуващ халф на Лудогорец Бърнард Текпетей беше единствен в редиците на шампионите, който не спря да създава проблеми за Сервет Женева. Но неговите усилия се оказаха крайно недостатъчни и гостите от Швейцария спечелиха с 1:0 с ранен гол на Тимотее Коня още в 6-ата минута.

"Много сме разочаровани, защото създадохме много положения. И ако създадеш толкова много голови ситуации, както ние днес, и не ги отбележиш, то тогава няма как да продължиш напред, започна крилото на Лудогорец.

"Сега трябва да се фокусираме върху оставащите мачове в България, но наистина е тъжно да завършим така, защото имахме много голямо желание. Толкова много положения. Когато имаш такива положения, трябва да се възползваш от тях. Но също така трябва да кажем, че техният вратар Джереми Фрик направи невероятни спасявания, което много помогна на гостите. Много е трудно да приемем всичко това в момента. Трябва обаче да си изчистим главите и да се фокусираме върху мачовете в българското първенство".

Попитан за обяснение как е станало попадението във вратата на Падт още в 6-ата минута, бързият нападател каза: "Да, направихме грешка, която ни коства отпадането. Оставихме им пространства и те се възползваха от своя шанс, а ние не се възползвахме от нашите шансове. Тъжно е, когато имаш такива възможности и не ги използваш. Но това е футболът. Трябва да се концентрираме в следващите мачове", завърши Текпетей.