Лудогорец започва подготовка за гостуването на Берое. Двубоят в Стара Загора е в понеделник, 26 февруари, от 17:30 часа.

Със сигурност за този двубой треньорът Георги Дерменджиев ще направи някои промени. Още повече, че част от играчите разочароваха в домакинството на Сервет. На пейката под Аязмото ще седне Клод Гонсалвеш.

Той допусна фатална грешка още в 6-ата минута срещу швейцарците. Тогава португалският полузащитник опита да върне топката към Оливие Вердон, но вместо това изведе Коня, който остана сам срещу Падт и реализира между краката на вратаря. За неговата позиция Дерменджиев разполага с новото попълнение Ивайло Чочев. Националът обаче нямаше права за Лигата на конференциите.

Сред резервите се очаква да останат още крилото Кайо Видал и централният нападател Квадво Дуа. Първият пропусна най-добрите положения за орлите в реванша срещу Сервет. Вторият пък рядко успяваше да излезе на голова позиция. Вместо тях ще стартират намиращите се в добра форма Рик Джонатан и Руан Крус.

Донякъде бе изненадващо, че именно те не започнаха в четвъртък срещу швейцарците. Крус отбеляза два гола и направи една асистенция за успеха с 3:1 над Черно море, а Рик се отчете със завършващо подаване срещу варненци.

Тодор Неделев също може да започне срещу Берое, след като бе неизползвана резерва в двата плейофа за 1/8-финалите в ЛК. /"Тема Спорт"