13 години подред сме на върха, няма нищо случайно. Това заяви спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков, след като отборът вдигна 13-та поредна титла на страната след победата над Локомотив Пд с 3:0 у дома.

"По-различна е може би, защото е много убедителна и заслужена, естествено. След толкова тежък сезон, който изкарахме. Надживяхме и преодоляхме контузии, треньорски смени и се представихме великолепно. В Лудогорец се работи по един и същи начин през всички тези години, често се стига до смяна на футболисти, трансфери, и някой път това води до катаклизми. Факт е, че 13 години подред сме на върха, няма нищо случайно", сподели Караманджуков, който призна, че за всички е видно качеството у разградчани.

"Ясно е, че имаме най-добрите футболисти, дай Боже да имаме двама участника на Европейско - и продаваме най-скъпо в последните години. Това показва качеството на тези футболисти. Да, понякога е трудно да ги мотивираме, когато водят с 13 точки, но засега се справяме", добави спортният директор на "зелените", които в последния си мач от сезона гостуват на Левски на "Герена".