Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg. Представяме ви нашата рубрика, която е посветена специално на Евро 2016.

В нея участва красивата страна на спортния отдел на Bulgaria ON AIR – Десислава Джерманска, Ваня Симонска и Велислава Миланова.

Трите прелестни колежки ще кръстосат шпаги помежду си на шампионата на Стария континент и ще дават своите прогнози за всеки един мач.

Според регламента, познат знак носи една точка, а познат точен резултат три точки. След финала на 10 юли ще обявим победителя, за когото е приготвена специална награда.

Прогнозирайте ТУК срещите от Евро 2016 и спечелете страхотни награди

 

Временно класиране:

Ваня – 44 точки
Деси – 35
Вели – 33

 

Ваня:

Германия - Италия. Изключително труден за прогнозиране мач. Два съперника, които демонстрираха до момента страхотен футбол и който и да се класира на полуфинал, ще бъде заслужено. Италия разполага с добра защита и отличен вратар, но същото важи и за германците. Преди този сблъсък Германия е в по-неизгодна позиция откъм статистика, но мисля, че този път ще излезе краен победител.    
Прогноза 2:1

 

Деси:

Финал преди финала. За мен това е най-интересният мач от началото на Евро 2016. И най-много се затруднявам да дам прогноза. Излизат двата отбора, които по мое мнение се представиха най-добре до този момент. Германия няма загуба и няма допуснат гол във вратата си, но трябва да отчетем факта, че имаше далеч по-лесен път до четвъртфиналите. Италия оцеля срещу отбори като Белгия,  Швеция и Испания. Именно срещу европейския шампион Скуадра адзура доказа, че изобщо не трябва да бъде подценяван. Италия няма загуба срещу днешния си съперник на голям форум, но пък Бундестима винаги е преодолявал тази фаза. И двата отбора имат страхотни футболисти, но като че ли досега италианците показаха по-добра тактическа дисциплина. В състава на Германия личи известно колебание в атака и за мен е неприятна изненада представянето на Томас Мюлер, който няма гол. Очаквам много труден, борбен, мач на надлъгване. Знам, че е напълно възможно да има много голове или пък да има 0:0 с продължения. Ще заложа обаче на Италия. Дотук не ме поведоха нито веднъж.
Германия - Италия 0:1

 

Вели:

Смятам, че това ще бъде изключително интересен мач. Германия е моят голям фаворит за европейската титла, но играта, която Италия показа от началото на турнира ме кара да заложа за "адзурите". Дори и да не спечелят в редовното време, мисля че италианците ще се класират за полуфинал.
Германия - Италия  1:2