Полузащитникът на Италия Марко Пароло заяви, че той е неговите съотборници са дали всичко от себе си и могат да се чувстват горди с представянето си, въпреки отпадането на четвъртфиналите на Евро 2016 по футбол.

"Скуадра Адзура" претърпя драматично поражение с 5:6 след изпълнение на дузпи от Германия, с лед като редовното време и продълженията завършиха 1:1.

"Преди турнира си казахме, че ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Направихме го и в този мач и съжаляваме, защото можеше и да спечелим. Имахме шансове при дузпите. Първо ние получихме предимство, след това - те, а после отново ние. Този път те спечелиха лотарията. Но ние играхме като равни със световните шампиони, наистина много силен съперник, а това показва, че сме отбор с характер, с талант, при това много голям. Съжаляваме, че отпаднахме, но можем да продължим напред с гордо вдигнати глави от това, което направихме", каза Пароло.

"Вложихме се на максимум. За съжаление тази загуба зачерква всичко хубаво, което направихме на шампионата. Остава само разочарованието, а след няколко години никой няма да помни колко сили сме хвърлили в търсене на победата. Наслаждавахме се на периода по време на Европейското първенство, но много ни се искаше той да продължи по-дълго", допълни Андреа Бардзали.


Прогнозирайте срещите от Евро 2016 ТУК и спечелете награди!