Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg. Представяме ви нашата рубрика, която е посветена специално на Евро 2016.

В нея участва красивата страна на спортния отдел на Bulgaria ON AIR – Десислава Джерманска, Ваня Симонска и Велислава Миланова.

Трите прелестни колежки ще кръстосат шпаги помежду си на шампионата на Стария континент и ще дават своите прогнози за всеки един мач.

Според регламента, познат знак носи една точка, а познат точен резултат три точки. След финала на 10 юли ще обявим крайното класиране.

Ваня Симонска вече не може да бъде изместена от върха, разгромявайки своите колежки с много по-точни прогнози. За нея е приготвена специална награда.

Прогнозирайте срещите от Евро 2016 ТУК и спечелете награди!

 

Временно класиране:

Ваня – 45 точки
Деси – 36
Вели – 34

Ето и техните прогнози за мача Германия - Франция:

 

Деси:

Труден мач. Навярно и двата отбора ще бъдат търпеливи и ще опитат да се надиграят тактически. Напълно е възможно френският състав да бъде притеснен, защото финалът за него е почти задължителен – най-вече заради домакинството. В същото време след сравнително лесното си достигане до четвъртфиналите, Германия се затрудни срещу първия по-сериозен съперник Италия. Двата отбора решиха изхода след дузпи и със сигурност има и физическо, и до някъде психическо изчерпване у тях. Бундестима няколко кадрови проблеми, но и достатъчно сериозни фигури, които могат да компенсират. Важно е дали Жиру ще може да вземе участие за Франция, като аз вярвам че по-скоро ще излезе. Трудно ми е да прогнозирам дали ще има гол-гол, по-скоро си мисля, че успехът за който и да е от двата отбора няма да бъде изразителен, а минимален.

Германия - Франция 1:0

 

Вели:

Германия и Франция ще изиграят един много интересен мач. Според мен това са двата отбора, които трябваше да стигнат на финал. Срещата ще е изпълнена с много положения и от двете страни. Залагам за победа на домакините на Евро 2016.

Германия - Франция  1:2 

 

Ваня:

Още един финал преди финала. Мач с огромен заряд и залог. До тази фаза домакинът на Евро 2016 показа добра игра, отлична голова мощ и страхотно желание за постигане на голямата цел. Тимът на Германия обаче е един от най-стабилните в защита като Мануел Нойер до момента е допуснал само 1 гол във вратата си и то от дузпа (в двубоя с Италия). Със сигурност ни очаква много интересен двубой, в който обаче предпазливостта ще има връх. Очаквам крайният победител да бъде определен извън редовното време. 

Точна прогноза - 1:1