Залог с минимум 5 паунда за името на голмайстора и минутата на първия гол на финала на Евро 2016 донесе печалба от 1 милион паунда (€1,1 млн.) на запалянко на Астън Вила, разтръби букмейкърът "Бет Виктор". 

От неделя насам обаче той така и не си е потърсил печалбата, което накара заложната къща да предприеме издирването му чрез социалните мрежи. Единственото, което е известно досега, е, че спечелилият в момента кара лятната си ваканция със семейството. 

Той е 32-годишен привърженик на изпадналия Астън Вила, жител на Бирмингам. Той удря джакпота от специалния залог: награда 1 милион паунда за този, който уцели името на голмайстора и минутата на първия гол на финала Португалия - Франция. 

Минималният залог е от само 5 паунда. Победителят избрал за голмайстор дълбоката резерва на селесао Едер и посочил 84-та мин на мача. Тъй като никой не познал точната минута (голът падна в 109-ата мин), от "Бет Виктор" решили да дадат наградата на онзи, чиято прогноза е най-близка. До този момент обаче победителят изобщо не бърза да си прибере милиона.