Футболната легенда Аспарух Никодимов-Паро разкритикува играта на ЦСКА в дербито с Левски, загубено с 0:1. Междувременно, той похвали “сините” и най-вече тяхната звезда Габриел Обертан.

"Тази постна продукция, особено от ЦСКА, не може да се нарече дерби. "Червените" бяха много слаби във всички линии. Левски беше по-добрият тим. Игра по-силно през първото полувреме".

"След почивката нямаше футбол, а само ритане и блъскане. Мисля, че съдията помогна малко на Левски. Не отсъди чиста дузпа в ситуацията, в която Иван Горанов игра с ръка".

"Това в никакъв случай не бе удар отблизо, че да не се отсъди нарушение. Освен това реферът бързо нашари играчи на ЦСКА с картони, докато за идентични ситуации тези от Левски не получаваха". 

"Как да коментираме тактиката след такава слаба игра? Дали Ел Маестро уцели състава? Уцели нулата! Явно не вижда, че Тиаго не може да играе на левия фланг, но продължава да го слага там. Какво цели, не е разбираемо".

"Може би има модерни виждания, но резултати няма. Освен това така наречените звезди в състава на "червените" не светеха. Не визирам Мауридес. Момчето се бореше, взе много топки, но нямаше на кого да ги подаде, след като Кирил Десподов и Тиаго са на 30 метра от него".

"В средата на терена "червените" също бяха слаби. В центъра на терена Левски спечели много единоборства и се чувстваше комфортно".  

"Ангел Лясков направи груба грешка при гола. На него трябва да му се обясни, че в тази зона не се поемат рискове. Сега ще има хвалби за централните защитници на Левски - Холмар Ейолфсон и Давид Яблонски".

"Борбени момчета, които не срещнаха заплаха и логично доминираха. Най-класният футболист на терена безспорно бе Обертан".

"Действаше с лекота, виждаше и четеше играта. Класата личеше отдалеч. ЦСКА трябва да си извади изводи. Още е много далеч от истината", коментира Паро пред "Тема спорт".