Последният треньор, извел ЦСКА до златен дубъл - Георги Василев-Гочето, коментира накратко двубоя между бившите му отбори в петък. Той е правил шампиони както армейците, така и Етър, а също и Левски. Гочето спря вниманието си най-вече на 18-годишния Митко Митков, който вкара красив гол с изненадващ удар от дистанция.

"Влизането на Митков далеч не беше случайно. Момчето влезе със самочувствие и очевидно има качествата, за да стреля от тази дистанция. Направи го изненадващо и матира вратаря. Това е знак, че притежава увереност и футболни достойнства".

"Малцина са тези, които с първото си влизане ще вкарат такъв гол. Още повече че Митков е само на 18 години. Притежава добра левачка, изпрати параболичен удар, който е много неприятен за всеки вратар", каза Гочето.

"ЦСКА игра малко пренебрежително срещу Етър. На нас това си ни е манталитет - направим силна крачка напред, а после...Етър бяха мотивирани, готови за мача, влязоха със самочувствие. Това е изграден отбор, който играе със спокойствие. Търсеха своето без паника и притеснение. А ЦСКА не влезе достатъчно готов психологически".

"Сега армейците няма да имат проблеми в Черна гора, но в първенството ще е далеч по-интересно", допълни Георги Василев.