Правилно ли постъпи Левски като пусна Мариани в ОАЕ? Този въпрос вълнува „сините" фенове. „Меридиан мач" потърси мнението на трима бивши играчи и треньори на тима. 

„Левски афишира високи цели в Лига Европа. И би трябвало да задържат Мариани. Особено във формата, в която се намира в момента и значението му за отбора. Но в днешно време е трудно да задържиш играч при добра оферта. Нищо, че се смята, че сега Левски няма нужда от пари".

"Освен това формата му може да спадне. И какво от това като остане още една или две години. Ще си спомня само за изпуснатата възможност. Затова мисля, че Левски постъпи правилно като го пусна. Не мога да кажа кой трябва да го замени, защото не съм запознат с качествата на Мазурек. Предстои да го видим".

"Може да се търси пак и вариант с младо момче. Левски има и високи цели в първенството, защото ще трябва да похарчат малко от парите, за да търсят играч като Мариани. Но на него ще му трябва време, за да свикне", заяви Михаил Вълчев. 

„Не мога да кажа дали това е правилно или не. Труден въпрос. Все пак ръководството на клуба знае най-добре защо е постъпило така. Аз не мога да се бъркам в тези работи и да давам съвети", отсече Добромир Жечев. 

Подобно мнение изказа и Георги Цветков: „Това все пак не са малко пари. Мисля, че ръководството е преценило какво е най-доброто решение в този момент", каза спецът.