Легендата на Левски - Емил Спасов коментира селекцията в клуба и сподели очакванията си за представянето на тима през пролетта.

Ето какво каза той пред колегите от "Тема Спорт":

"Мисля, че и трите нови попълнения ще се окажат добри попадения - Деян Лозев, Симеон Славчев и Стайн Спиерингс. Славчев го познавам много отдавна от различните национални отбори - бил съм му малко треньор заедно с мои колеги от БФС. Говорим за добър футболист, национал. Има отлични качества. Сигурен съм, че ще се впише в отбора".

"Хубчев също го познава, така че не би трябвало да има проблем. Спиерингс хората още не са му запомнили името, но дано го запомним с играта му. Виждам, че се създава еуфория около него, твърдеше се, че доста отбори го искат. Дано оправдае очакванията, но при всички положения той е школуван футболист. Левски определено имаше нужда от повишаване на класата".

"За най-важните постове бяха привлечени играчи. Според мен трябва да се усили защитата. Доколкото чувам -такива футболисти се търсят. Необходим е още един централен бранител, защото хората от тази зона трупат картони. Може да се помисли и за ляв бек. В отбрана вече бе привлечен един - Деян Лозев. И това бе много полезен ход".

"Защото с него се запълва дясната страна. Но не бива да се забравя, че Живко Миланов започна като ляв бек, така че този пост не му е непознат -тоест при нужда ще бъде местен. Не е лошо да има и един типичен вкарвач. Но до момента в клуба се стараят да правят добри неща според възможностите си".

"Това трябва да е целта -да се притисне Лудогорец. Защото Лудогорец няма да е раздвоен, а ще е разтроен - има мачове в Лига Европа. Разградчани със сигурност ще са малко разцентровани. Те имат дълга скамейка, но независимо от това, промените вещаят по-слаби игри. Надявам се да сбъркат. Особено в мачовете си на "Герена" срещу Левски".