Николай Михайлов може да не остане в Левски за пролетния дял от шампионата, пише Блиц, цитиран от "Тема спорт".

Стражът на сините е желан от турския Гьозтепе, който е в средата на таблицата на Суперлигата (10-и от 18 отбора).

От клуба вече са се свързали с агентите на Михайлов, но ще трябва да преговарят и с Левски, ако искат да го привлекат. Националният страж има договор със сините за още 18 месеца и едва ли ще бъде пуснат без трансферна сума. Титулярен вратар в Гьозтепе е португалската легенда Бето.

Той обаче е вече на 37 години и контрактът му изтича през лятото. Останалите играчи под рамката в клуба са млади и неопитни. През есенния полусезон Николай Михайлов загуби битката за титулярното място в Левски от Милан Миятович. Черногорецът пази във всичките мачове на столичани в първенството и Лига Европа.

31-годишният Михайлов бе на вратата единствено в 1/16-финала за Купата на България срещу втородивизионния Спартак Варна (5:1). Той се завърна на "Герена" през ноември 2018 година. През пролетта на 2019-а си върна формата, бе несменяем титуляр и си заслужи повиквателна в националния тим.

След края на кампанията удължи договора си с Левски за 2 години. Настоящата ситуация обаче не му харесва и той на няколко пъти го обяви гласно. Николай вече има един престой в Турция. Той е носил екипа на Мерсин.