Това не е ЦСКА! Отборът и ръководството не отговарят на емблемата. Думите са на анализатора на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

От това число той изключи единствено феновете, Пламен Марков и собственика Гриша Ганчев. По думите му, единствено те отговарят на нивото на "червените".

"И какво като се уволни Милош Крушчич? Не е той най-големият проблем. Манталитетът на ръководството е проблемът. Едно е да си в Ловеч, друго на "Българска армия". Няма автобус, няма стадион. Всичко трябва да започне от нулата. С изграждането на нов стадион с база, правилно възстановяване на футболистите, витамини и всички тези неща, които на пръв поглед са дребни, но именно те водят към европейския път. Това го говорим от 40 години. Всички знаем лафа: "Как ще ги стигнем американците?". За ЦСКА и Левски е: "Как ще стигнем Лудогорец?". С настоящето управление това няма как да стане", изказа се критично Майкъла.

Относно бъдещето на Крушчич, той заяви, че сърбинът е трябвало да хвърли оставка веднага след срамната загуба с 1:2 от Царско село. "Сега казва, че очаква тежък мач с Ботев Враца... Това отговаря ли на нивото на ЦСКА? Чужденците взимат огромни заплати и не играят нищо. Царско село е с много по-малък бюджет и ни показа как се играе. По едно време обърках цветовете и мислех, че ЦСКА е с червените екипи в Бистрица. Поне така прилягаше заради играта на двата отбора. Не можах да позная нашите", завърши Майкъла.

ЦСКА приема Ботев Враца утре в 1/4-финален мач за Купата на България. Срещата на "Българска армия" е с начален час 18.00.