Един от най-успелите български треньори Георги Василев-Гочето коментира процесите около ЦСКА и възможността Стамен Белчев да се завърне начело на клуба през лятото.

"В настоящата обстановка трябва да се борим за оцеляване и обстановката едва ли е по-различна в ЦСКА. Играчите не са ангажирани, не работят, а им се плаща, и е нормално да се помисли за съкращение на разходите. Вече дали ще бъдат освобождавани, можем да гадаем. Но сега е добър момент да се помисли за бъдещото развитие на клуба и приоритетите. Ясно е, че ЦСКА няма как да разчита само на българи. Все пак отборът винаги има високи цели. Ще е радващо, ако се обърне и повече внимание на школата, но не на всяка цена. Все пак, както знаем добре, от всяко дърво свирка не става", сподели Василев пред "Тема спорт".

"Напоследък се говори усилено, че Стамен Белчев ще се завърне в ЦСКА. Той добре познава обстановката, а и в клуба знаят методите му на работа. Това е добър вариант с оглед това, което се случи след него в ЦСКА. Това, че към него имаше покани да се завърне през миналата година, говори, че в клуба са разбрали, че освобождаването му е било грешка. Един вид си признават, че са сбъркали. Уважавам и Крушчич, който се справи прилично предвид обстановката, в която беше поставен", допълни Гочето.

Gol.bg пръв съобщи, че Белчев се е разбрал с ЦСКА и ще поеме "червените" след края на настоящия сезон.