Бившият акционер на ЦСКА Емил Димитров коментира темите при "червените". Той заяви, че на "Българска армия" трябва да направят спешна чистка на футболисти, говори и за треньорската рокада, Стамен Белчев замени Милош Крушчич след загубения финал за Купата на България от Локомотив Пловдив с дузпи.

Ето какво каза той пред "Тема спорт":

"Наречете ме шаман - колко пъти вече казах, че Крушчич и Coy не стават за ЦСКА? Ето че Coy провали Купата. Но и като знаят колко пъти е изпуснал, с кой акъл му дават да бие дузпа? Нужна е чистка, a Coy да е първият. За мен и Кери няма място в отбора, може да се пробва в дърводобива. Малинов е с голямо сърце, но не е голям футболист. Да не ги изброявам един по един, но това е положението. Има и добри попадения - Антов е ясен, a и Мазику е качествен бек.

С назначението на Белчев има надежда. Ако му се вземат двама-трима качествени играчи, може да се справи. При всички случаи е по-добър вариант, отколкото Крушчич да се учи върху ЦСКА. През този сезон отборът нямаше стил на игра. Три поредни паса не можехме да вържем. Това не е футболът на ЦСКА. Сега Белчев има време да поработи и при умна селекция нещата ще се поправят. Не ми се вярва да изпуснем евро-квота, защото Левски са по-зле и от нас. И поздравления за Локо - когато имаш грамотен треньор, постигаш успехи. В отбора няма голямо качество, но пазят дисциплина и знаят с кого да се надиграват. Публиката на ЦСКА изтърпя достатъчно, хубавото е, че сега поне има финансова стабилност. Има надежда, че догодина нещата ще се получат".