Бившият футболист на Левски Емил Спасов коментира представянето на отбора срещу Лудогорец. 

"Един добър мач за младите играчи на Левски срещу отбора на Лудогорец. Юношите показаха, че имат потенциал да играят голям футбол, стига да им се дава повече шанс. Приветствам Топузаков за това, което направи. Мачът с Лудогорец не е от толкова важно значение. Всички знаят, че Левски чака с нетърпение двубоя с ЦСКА след няколко дни. Всичко останало е без значение", заяви той пред "Мач Телеграф" относно изминалия двубой на "сините" с "орлите". 

"От мача на ЦСКА гледах само дузпата, която изпусна Турицов. Те сами са си виновни. В пореден важен мач не съумяха да покажат това, което трябва. В най-важните мачове те се представят слабо, играят плахо и боязливо. С това показаха, че така шампионска титла не се взима".

"Баражът е един шанс чрез една победа да се стигне до Лигата на конференциите. Мачът е важен, а традициите са, за да се нарушават (ако се стигне до двубой между Левски и Славия - б.р). Може този мач да бъде рубикон и да изстреля напред към Европа", каза Спасов за евентуален бараж на "сините" за Европа. Легендата бе категоричен, че класиране в Европа е много важно за Левски най-вече заради приходите, които едно евентуално класиране би генерирало.

"Всички знаем, че най-големите проблеми на Левски са финансови. Всяко едно класиране в Европа е от ключово значение. Първо, на всеки мач стадионът ще се напълни, това са доста приходи, а освен това всяка точка носи допълнителни пари от УЕФА, така че това е положително и ще бъде добре, стига да не паднем още в началото, както миналата година".

"Говори се за сръбски треньор. Саво Милошевич беше един много добър футболист, но не съм видял някакви успехи като треньор. Той няма особен опит, дори по този показател според мен, Топчо е по-напред от него. Има си ръководство да мислят. Всички знаем, че Левски е затруднен финансово. Не знам как стават тези неща да се вземат чужди треньори. Несъмнено Милошевич би довел със себе си още футболисти, но не мога да правя генерални изводи преди да съм видял играта на тима и резултатите", каза синята легенда относно треньорския пост в Левски, за който се спряга сърбинът Саво Милошевич."