Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла прогнозира, че битката за титлата през задаващия се сезон в Първа лига отново ще бъде между тима на Саша Илич и Лудогорец. 

"Битката за титлата отново ще бъде между ЦСКА и Лудогорец. Крайно време е Лудогорец да остане втори. Разград - добре, но София си е София. ЦСКА вади сериозни пари за селекция - взимат се нападатели, които струват няколко милиона, всичко това е добре. Още миналата година титлата беше готова, но пропуснахме онази дузпа в стотната минута". 

"За "Армията" е рано да говоря. Продължавам да твърдя, че в "чашата" на стадиона може да се направи чудесен стадион. Преди време платих и направих проект за "Армията", сега този е подобен - защо да не се направи реконструкция! Освен това ЦСКА си я прави, не някой друг."

"Разликата между онзи проект и сегашния е, че в моя имаше подземен паркинг. При сегашния вариант няма такъв. Има обаче разни хора, които взимат пари, за да пречат. Не е само Борисовата градина, същото е с Боровец, Банско и т.н. Пречи се. Ще видим какво ще се случи." 

"На един друг стадион пък продължават да чакат козирка. Защо не - може новият министър да вземе решение и да им направят. Правилно Левски сега е в Правец - като нямаш пари, няма да ходиш в Дубай на подготовка. В Правец лошо ли е? Чист въздух, излизаш и тичаш. Не очаквам при "Герана" да имат по-добър сезон от предишния. Същата работа ще са", каза Майкъла пред "Спортал".