Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, сподели пред "Мач Телеграф" мнението  си за победата на"червените" над Ботев (Пловдив) с 4:0. Той разкри и как вижда играта на нападателя Фернандо Каранга, както и работата на старши треньора Нестор Ел Маестро.

"За мен победата беше напълно заслужена. Мисля, че стана един хубав мач. Много хора са на друго мнение, но аз не съм съгласен. ЦСКА изигра супер двубой. Ботев Пд също се представи добре, но ние успяхме да си реализираме положенията и да спечелим убедително. Това беше разликата между двата тима".

"Нещата в тима ни започнаха да ми харесват. Използват се по добър начин статичните положения и се вкарват попадения от такива ситуации. Да се надяваме, че ще продължат във възходяща линия".

"Фернандо Каранга вкара два гола и се представи много силно. Освен това в същия ден му се роди дете. Той не се е променил с нищо. Играе както през първия му престой в отбора. Все едно вчера напусна ЦСКА и днес се върна. При него не виждам промяна. Той е много качествен нападател и ще помогне на отбора".

"Паузата, която дойде сега, не мисля, че ще е от полза на отбора. Тъкмо влязоха в релси, но това е положението. Така са казали от БФС и така ще бъде (б.р. - паузата в първенството няма нищо общо с футболната ни централа, а е заради националните отбори). Каквото е за едните, такова е и за другите. След паузата идват доста решаващи срещи. Слаби съперници няма и на ЦСКА им трябва само и единствено победа, за да може да постигнем това, за което мечтаем от доста време. Дано през този сезон го постигнем".

"Нестор Ел Маестро е човек, който обича много футбола и знае много. Нека да си върши работата. Има хора, които да казват дали той е точният човек за отбора, или - не. За момента вървят добре нещата. Ако ЦСКА победи Левски, всичко ще е наред и нещата ще продължат по план", заяви Джони.