Бразилката Летисия Виерман Датена е смятана за най-горещите журналисти на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро. Родената през 1986 година хубавица признава, че си пада по най-успешния олимпиец Майкъл Фелпс, както и по аржентинския тенисист Хуан Мартин Дел Потро, който победи световния №1 Новак Джокович на втора поредна Олимпиада.

Галерия

"Спортен журналист съм от две години и половина, но работя като модератор от седем години. Днес водя шоу за "Фокс", в което отразяваме футбол и най-вече забавната част на спорта. Също така работя и като редактор", сподели красавицата пред "Билд".

"Скъпите билети не са проблем само по време на Олимпиадата. Те са скъпи и за футболните мачове, а бразилците обичат футбола и искат да бъдат на стадионите. Икономиката на Бразилия в момента не е в добро състояние и страната изживява криза. За повечето хора билетите са скъпи. В началото билетите бяха по-достъпни, но с наближаването на Олимпиадата станаха по-скъпи."

"Националният отбор на Бразилия се опита да се събере след загубата с 1:7 от Германия и според мен все още търси себе си. Но аз вярвам на новия треньори  смятам, че ще успеем с него. Не мисля, че ние имаме проблем с германците. Ако феновете освиркват германски олимпийци, това зависи от спорта и конкретния ден. Бразилците са страстни хора и не мразят германците."

"От олимпийците тук харесвам баскетболистите, защото са високи. Майкъл Фелпс също е готин. Много харесвам Хуан Мартин Дел Потро, макар да е аржентинец. Той е много секси, но не бих викала за него", все пак уточни Летисия, която е работила и като модел.