Лудогорец - Торпедо Кутаиси, среща-реванш от плейофния кръг за влизане в групите на Лига Европа, стадион "Лудогорец Арена", 20:00 часа българско време.

Домакините са абсолютни фаворити за влизане в групите на турнира, след като победиха в Грузия с 1:0 и на практика само чудо може да им попречи да играят в груповата фаза. 

Определено родният шампион е доста по-класният от двата отбора, а и Пауло Аутуори реши да даде почивка на титулярите за мача със Славия и те ще бъдат максимално свежи за днешния мач.

Контузени в състава на домакините са Саша, Анисе и Владо Стоянов, докато Григоре се завръща в групата. Новите попълнения Брандао и Махлангу все още няма да могат да играят за новия си отбор, тъй като предстои известен период за адаптация и са на по едва 2-3 тренировки с новия си тим. 

В лагера на гостуващия тим няма абсолютно никакви проблеми и всички налични играчи са на линия на спортно-техническия щаб на отбора.

Крайният бранител Лазар Марин се очаква да се изправи срещу "орлите" днес, след като макар отборът му да загуби първата среща той се представи на едно доста прилично ниво.

Стартовите състави:

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 30. Моци, 3. Недялков, 6. Натанаел, 18. Дяков, 10. Кампаняро, 88. Вандерсон, 84. Марселиньо, 93. Мисиджан, 28. Кешерю

ТОРПЕДО КУТАИСИ: 89. Квасквадзе, 6. Цинцадзе, 9. Капанадзе, 13. Азацкий, 18. Гегечкори, 19. Куталия, 22. Долидзе, 24. Марин, 27. Хлинка, 30. Кобакидзе, 31. Лачни

Най-интересното по минути:

1 - Начало на мача

6 - ГОООЛ! Лудогорец повежда в резултата. Кешеру намери Мисиджан, който с много техничен удар прати топката в долния десен ъгъл на противниковата врата

13 - Голям пропуск за домакините! Мисиджан от отлична позиция прати топката встрани вратата

20 - Нов супер шанс за "орлите"! Сисиньо излезе сам срещу вратаря на гостите, но ударът му бе спасен

21 - Греда за Торпедо! Лачни нацели страничния стълб

25 - Нов шанс за Лудогорец! Вандерсон излезе сам срещу вратаря, но би над напречната греда

37 - ГОООЛ! Лудогорец удвоява аванса си. Кампаняро засече с глава центриране на Вандерсон, но стражът на гостите спаси. При добавката обаче той бе безкомпромисен

45 - Край на полувремето

46 - Начало на второто полувреме

55 - От началото на второто полувреме няма опасности пред двете врати

60 - ГОООЛ! Лудогорец прави резултата класически. Вандерсон проби добре и видя непокрития Кампаняро, който не пропусна

62 - ГООЛ! Лудогорец вкарва отново чрез Вандерсон, който бе намерен от Мисиджан и от близка дистанция реализира