Челси - Ливърпул, среща от 7-ия кръг на Висшата лига, стадион "Стамфорд Бридж", 19:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

ЧЕЛСИ: Кепа, Рюдигер, Давид Луис, Алонсо, Аспиликуета, Жоржиньо, Ковачич, Канте, Вилиан, Азар и Жиру

ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Гомес, Ван Дайк, Александър-Арнолд, Робъртсън, Хендерсън, Вайналдум, Милнър, Салах, Мане и Фирмино

Определено доста завързан мач в който няма да има фаворит. И двата отбора се представят страхотно от началото на сезона, но през седмицата Челси надви своя противник с 2:1 на "Анфийлд", след като и двата тима излязоха с резервите за Купата на Лигата.

Сега обаче наставниците ще пуснат най-доброто и мачът ще бъде малко по-различен, а гостите определено могат да се опитат да си го върнат за загубата, тъй като едно от попаденията на лондончани бе от чиста засада, каквато обаче реферът не успя да види дори с помощта на ВАР.

За домакините няма контузени и наказани състезатели, като се очаква всички играчи да попаднат в групата на Маурицио Сари, докато в състава на гостите ситуацията е малко по-различна. 

В състава на Ливърпул аут са Лалана, Ориги и Окслейд-Чембърлейн, които са контузени, а освен това Ван Дайк е под сериозна въпросителна.

В историята си Ливърпул е загубил повече мачове само срещу Манчестър Юнайтед - 28 срещи, във Висшата лига, отколкото срещу Челси от чийто тим има 20 поражения. 

В случай, че постигне успех днес, то тогава Ливърпул ще спечели първите си седем мача за един сезон за втори път в своята история. Челси вече го е правил през сезон 2005/2006. 

Срещата можете да гледате ТУК