Време е за втория дуел в групите на Шампионска лига между два от най-големите клубове в Европа. 

Ювентус влиза в мача като фаворит заради последните резултати на отборите, победата с 1:0 на "Олд Трафорд" и наличието на Кристиано Роналдо в състава. В каквото и състояние да са обаче "червените дяволи" никога не бива да бъдат отписвани.

"Бианконерите" играят силно и срещу англичани на Ботуша в Шампионска лига. Статистиката показва 6 успеха, 4 равенства и 2 загуби при голова разлика 15:10. Пораженията обаче са именно от Юнайтед – 2:3 през 1999 г. на 1/2-финал и 0:3 през 2003 г. в групите.

Гледайте мача на живо ТУК! 
 

И двамата треньори залагат на 4-3-3. Макс Алегри е предпочел Матия Де Шилио за десен защитник вместо Жоао Кансело. Капитанът Джорджо Киелини се завръща в стартовия състав. В атака действат Хуан Куадрадо, Пауло Дибала и голямата звезда Кристиано Роналдо. За първи път от повече от месец възстановеният Сами Кедира излиза на терена.

В отсъствието на Ромелу Лукаку на върха на атаката за гостите ще действа Алексис Санчес. До него са поставени Антони Марсиал и Джеси Лингард. Пол Погба прави емоционално завръщане в Торино и италианските тифози го посрещат с аплодисменти. Неманя Матич и Андер Ерера са поставени до него в халфовата линия.

Ювентус - Манчестър Юнайтед 1:2 

Голмайстори: 1:0 Роналдо (65), 1:1 Мата (86), 1:2 Сандро (90-авт)

Ювентус: Счесни, Де Шилио (83-Бардзали), Бонучи, Киелини, Сандро, Пянич, Кедира (61-Матюиди), Бентанкур, Куадрадо (90-Манджукич), Роналдо, Дибала
Треньор: Макс Алегри

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Йънг, Смолинг, Линдельоф, Шоу, Погба, Матич, Ерера (79-Матич), Лингард (70-Рашфорд), Марсиал, Санчес (79-Фелайни)
Мениджър: Жозе Моуриньо

Торино, ст.: "Алианц Стейдиъм"
Съдия: Овидиу Алин Хатеган (Румъния)
Жълти картони: Сандро, Дибала (Ювентус); Матич, Ерера, Марсиал (Юнайтед)